Street workout park KenguruPro

Bývate veľmi ďaleko od mesta, od športových štadiónov, parkov a chcete si zacvičiť a nemyslieť na ďalekú cestu a platenie a snívate o tréningu vo svojom súkromnom dome?

Kenguru.Pro ponúka street workout park vo vašej záhrade.

Nemusíte chodiť do mesta do posilňovne, platiť za to veľa peňazí. Zacvičte si vonku v domácom street workout parku. Je veľmi pohodlné cvičiť doma bez nákladov. Váš tréning môže byť kedykoľvek. Napríklad ráno pred odchodom do práce alebo po pracovnom dni na uvoľnenie tela. Mimochodom, ak máte deti, môžu ho využiť aj ako ihrisko, kde sa môžu len tak hojdať a robiť základné cvičenia. Vaše deti budú silné a zdravé, budú môcť tráviť svoj voľný čas na domácom zariadení a nie hraním počítačových hier alebo len tak, mrhaním času.

Kenguru.Pro vám ponúka všetky typy zariadení na street workout. Ak máte záhradu, môžete si vybrať čokoľvek z nášho katalógu. Môžete si vybrať jedno ťahadlo, bradlá alebo si vybrať zostavu, kde budú rôzne bradlá (monkey bars, bradlá, push-up bradlá a pod.). Tiež vám môžeme ponúknuť výber akéhokoľvek dizajnu, ktorý sa bude hodiť k vašej záhrade, je to voliteľné.

Kvalitné hrazdy vám umožnia cvičiť v každom ročnom období, pretože používame špeciálny náter, ktorý zabezpečí, aby vaše vybavenie bolo ochráné, krásne, moderné, odolné a bezpečné. Naše tyče sú vyrobené pomocou špeciálnej technológie, ktorá, unesie obrovské závažia. Môžete si tiež vybrať z ponuky špeciálnych podlahových náterov, ktorý môžete konzultovať s našim dizajnérom. Pomôžu vám nájsť tú správnu farbu, ktorá sa bude hodiť k vášmu domu a miestu.

Kenguru.Pro je pre každý typ zariadenia.

Equipment / / Street workout park KenguruPro

Street workout park KenguruPro

Bývate veľmi ďaleko od mesta, od športových štadiónov, parkov a chcete si zacvičiť a nemyslieť na ďalekú cestu a platenie a snívate o tréningu vo svojom súkromnom dome? Kenguru.Pro ponúka street workout park vo vašej záhrade. Nemusíte chodiť do mesta do posilňovne, platiť za to veľa peňazí. Zacvičte si vonku v domácom street workout parku. …

Street workout park KenguruPro Read More »

    You might also like

    calisthenic equipment
    calisthenics equipment
    workout equipment
    workout kids
    calisthenics equipment
    Scroll to Top