Náš kalistenický park KenguruPro

Street workout veľmi rýchlo rastie. Milióny športovcov po celom svete robia street workout a čakajú, že ukážu, čo dokážu. World Street Workout and Calisthenics Federation organizuje majstrovstvá sveta a súťaže na vysokej svetovej úrovni. Používajú naše vybavenie v kalistenickom parku na scéne, kde účastníci z celého sveta predvádzajú veci nemožné. Naše konštrukcie sú veľmi odolné, stabilné, dobre vyzerajúce, zmiešané, univerzálne a pohodlné. Ľudia robia ohurujúce, dynamické triky, a na svoje triky využívajú aj asistentov a na jednej tyči môže byť 3-5 ľudí naraz a tyč bude rovná ako horizont. Mimochodom, naše vybavenie vydrží až 500 kg. Overené skúsenosťami.

Znamená to, že v súťaži môžete ukázať čokoľvek, čo chcete. Aký kreatívny a nezvyčajný ste na scéne, pretože môžete získať väčší potlesk od verejnosti a viac bodov od porotcov. Športovci používajú veľa trikov a keď to ukážete na rôznych zariadeniach, vyzerá to veľmi vzrušujúco. Ponúkame pestré konštrukcie, kde môžu športovci ukázať, čo chcú. Skoky z jednej stavby na druhú, kombinovanie na jednej stavbe a prechod na inú stavbu. Keď predvádzate svoj výkon, mali by ste použiť minimálne 3 miesta, môžu to byť zhyby, dip-bary a zem. Existuje však veľa vybavenia pre kalistenický park a svoje triky môžete kombinovať na rôznych konštrukciách.

Konštrukcie sú: hrazdy (rôzne výšky), dip-bary, opice, rebriny, podlaha, lavička s vlajkou atď.

Street workoutoví športovci veľmi rešpektujú náš park Kenguru.Pro calisthenics, pretože na akejkoľvek stavbe môžete ukázať čokoľvek, čo chcete. Pri akejkoľvek stavbe môžete robiť rôzne kombinácie a triky. Multifunkčnosť a originalita je našou vášňou a budeme ju rozvíjať o nové lišty, dizajn, funkčnosť. Viac barov, viac kreativity, viac energie v tomto parku pôsobí na každého, kto pracuje na našej stavbe, dokáže viac, ako si myslí. Kenguru.Pro vás urobí takými silnými, ako si neviete predstaviť. Kenguru.Pro vládne svetu.

Equipment / / Náš kalistenický park KenguruPro

Náš kalistenický park KenguruPro

Street workout veľmi rýchlo rastie. Milióny športovcov po celom svete robia street workout a čakajú, že ukážu, čo dokážu. World Street Workout and Calisthenics Federation organizuje majstrovstvá sveta a súťaže na vysokej svetovej úrovni. Používajú naše vybavenie v kalistenickom parku na scéne, kde účastníci z celého sveta predvádzajú veci nemožné. Naše konštrukcie sú veľmi odolné, …

Náš kalistenický park KenguruPro Read More »

    You might also like

    calisthenic equipment
    calisthenics equipment
    workout equipment
    workout kids
    calisthenics equipment
    Scroll to Top