Turnaj Panna futbal v Moskve

Futbal Panna je typ pouličného futbalu, v ktorom hráči súťažia každý s každým. V Rusku sa tento šport praktizuje od roku 2007. Hra sa odohráva v „klietke“ – profesionálnej futbalovej ploche s kovovým plotom. Dĺžka hry je 3 minúty. Na konci hracieho času určí víťaza najväčší počet gólov.

Prvý futbalový turnaj KENGURU PRO panna, MOSKVA PANNA BATTLE, sa konal v parku Krasnaya Presnya. Podujatie sa konalo s 32 účastníkmi a podľa olympijského systému vyraďovacích kôl. Mestské futbalové herné plochy vám umožňujú hrať futbal v centre mestského prostredia: v parkoch, na dvoroch, v nákupnom centre.

Priemer športového areálu je 6 metrov, čo vám ponecháva dostatok priestoru na zdokonaľovanie futbalových zručností a hru v tímoch. Niet pochýb o tom, že takéto futbalové plochy panna musia byť umiestnené na každom dvore. Aby sa o tomto športe dozvedelo viac ľudí a začali ho hrať. Prilákať viac a viac hráčov. Pre ľudí rôzneho veku a pohlavia, aby spolu trávili čas praktickým a zábavným spôsobom.

A čo je najdôležitejšie, spoločnosť KENGURU PRO zaručuje bezpečnosť a propaguje mestský futbal medzi ľuďmi!

Equipment / / Turnaj Panna futbal v Moskve

Turnaj Panna futbal v Moskve

Futbal Panna je typ pouličného futbalu, v ktorom hráči súťažia každý s každým. V Rusku sa tento šport praktizuje od roku 2007. Hra sa odohráva v „klietke“ – profesionálnej futbalovej ploche s kovovým plotom. Dĺžka hry je 3 minúty. Na konci hracieho času určí víťaza najväčší počet gólov. Prvý futbalový turnaj KENGURU PRO panna, MOSKVA …

Turnaj Panna futbal v Moskve Read More »

    You might also like

    calisthenic equipment
    calisthenics equipment
    workout equipment
    workout kids
    calisthenics equipment
    Scroll to Top